Jādodas uz balli. Uzkrāsojam iedegumu!

Ir ļoti daudz cilvēku, kuri nevar vai negrib sauļoties solārijā vai pludmalē, daudz tādu, kuriem nav tam laika, vai kuriem rezultāts nepieciešams tagad un tūlīt... Double Sun piedāvā ne tikai iespēju apmeklēt solāriju, bet arī cita veida risinājumu – uzsmidzināmo iedegumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

That'so ir pavisam jauna kosmētiskā iedeguma sistēma, kas tika radīta, skaistuma pilnībai. That'so uzsmidzināmais iedegums ir jauns produkts, kam ir pieejamas divas variācijas – bez bronzera (clear self), šajā gadījumā rezultāts veidojas 4 līdz 12 stundu laikā, jo iedeguma efekts rodas vielai reaģējot ar ādā esošajām olbaltumvielām. Ar bronzeri (with bronzer), ar šo līdzekli tiek garantēts tūlītējs rezultāts.
 
Tas ir tik vienkārši!
That'so vienmērīgi klājas un tikpat vienmērīgi nomazgājas. Tas nozīmē, ka nebūs nekādu svītru un plankumu. Turklāt to ir iespējams uzsmidzināt pat nenovelkot drēbes, tikai uz atkailinātajām ķermeņa daļām. Tas nozīmē, ka jūs varat ierasties salonā jau vakarkleitā, ieveidot frizūru un uzreiz arī iegūt satriecošu, vienmērīgu un zeltainu iedegumu. Iedegumu var uzsmidzināt divos veidos. Pirmais ir manuāli. Tas nozīmē, ka līdzekli uzsmidzina ar speciālu pistoli, ar augsta spiediena kompresora un mikrokodola patentētās sistēmas palīdzību. Otrs veids – automātiski. Tas nozīmē, ka apsmidzināšana notiek automātiskajā kabīnē. Tas prasa 6 sekundes. Kas notiks pēc nedēļas? Dušojoties Jūs ievērosiet, ka zaudējat iegūto krāsu. Šis ir kosmētisks bronzeris, kas izmazgājas, tāpēc tas ir pavisam normāli. Tāpēc, ja gribat pastiprināt vai uzlabot iedegumu, lietojiet That’so On the Go rokas somiņas izmēra spreju. Vēl svarīgi atcerēties, ja plānojat pēc seansa uzturēties saulē, atcerieties, ka That’so produkti nesatur nekādus saules filtrus un tādēļ lietojiet saules aizsargkrēmus ar attiecīgo SPF koeficientu.

Jūs varat ierasties salonā jau vakarkleitā, ieveidot frizūru un uzreiz arī iegūt satriecošu, vienmērīgu un zeltainu iedegumu.

That'so priekšrocības
Lai lietotu That’so izsmidzināmo iedegumu, nav nepieciešama nekāda iepriekšēja sagatavošanās, jo tagad tas ir vienkārši, ātri un ērti. That'so sastāvā bagātīgā daudzumā esošā alveja rūpējas un mitrina Jūsu ādu, sniedzot arī anti-age efektu. That'so ir piemērots arī īpaši jutīgai ādai un jebkuram ādas tipam. Un pat labākais – That'so ir pilnīgi nekaitīgs sastāvs arī grūtniecēm un barojošām māmiņām. Turklāt līdzeklis ir arī noturīgs - uz sejas 3 līdz 4 dienas (te jāatceras, ka  nozīme ir ādas tipam, sociālajām aktivitātēm, kā arī tam, cik bieži un intensīvi mazgājaties), uz ķermeņa iedegums turas 5 līdz 7 dienas.

Kas jāņem vērā pirms procedūras?
Pirms That'so iedeguma līdzekļa uzklāšanas ir jānoņem visu meikapu un krēmus ar īpaši sastādītu eļļu pilnīgai meikapa noņemšanai un ķermenis ir jānotīra ar skurbi. Jāskujas ne ātrāk kā 6 stundas pirms plānotās procedūras. Savukārt vaksācija jāveic vismaz 24 stundas pirms iedeguma uzklāšanas. Vismaz 2 stundas pirms seansa nedrīkst lietot dažādus losjonus vai krēmus, jo tie uz ādas var atstāt kārtiņu, kas bloķēs iedeguma līdzekļa uzsūkšanos. Jāvelk tumšu, brīvu apģērbu, lai ierobežotu bronzera noberšanos, kas var radīt traipus, tajā pašā laikā losjons vispārīgi nenotraipa apģērbu un to var izmazgāt ar ūdeni. Vislabāk būtu nevilkt zīda, neilona vai vilnas sajaukumus, kas ir tie trīs audumu veidi, kas varētu notraipīties. Pirms automātiskā izsmidzināšanas seansa uzsākšanas uz pēdām ieteicams uzsklāt Perfection Hydra Protect Cream. Ja procedūra ir atkārtota, ieteicams 8 stundas pirms tās  veikt ķermeņa pīlingu. Ja vēlaties ļoti tumšu/intensīvu iedeguma toni, ieteicams atkārtot procedūru pēc 24 stundām. Lai arī ir sievietes, kas šo procedūru veic regulāri, speciālisti uzskata, ka tas vairāk ir piemērots atsevišķām reizēm, piemēram, gatavojoties kāzām, Ziemassvētku ballēm un citiem līdzīgiem pasākumiem. Speciālisti īsti neiesaka procedūru veikt regulāri, jo pirms katras nākamās reizes ar skurbi ir jānotīra iepriekšējais tonējums, pretējā gadījumā jaunais klājums var būt nevienmērīgs.

Kas jāņem vērā pēc procedūras?
10 minūtes pēc uzklāšanas procedūras nav ieteicams pieskarties apstrādātajām vietām, 4 stundas nav ieteicama saskare ar ūdeni, pēc 5-6 stundām ieteicams viegli noskaloties dušā (nemazgāties, bet noskaloties), bet, slaukot mitru ķermeni ar dvieli, censties neberzēt, bet viegli nosusināt. 6 stundas pēc seansa nedrīkst iet vannā, ļaujot iedeguma līdzekļa aktīvajām sastāvdaļām sasniegt maksimālus rezultātus. Pirms pirmā dušas apmeklējuma, nedrīkst lietot mitrinošus losjonus, dažas sastāvdaļas var ietekmēt iedegumu, radot nevienmērīgu rezultātu. Pēc seansa nepeldieties, hlors un jebkura saskare ar ūdeni var mainīt iedeguma rezultātu. Pirmās sešas stundas ieteicams izvairieties no smagas fiziskās aktivitātes, jo aktīva svīšana arī var ietekmēt vienmērīgu iedegumu. Pēc procedūras nav ieteicams salīt. Nav ieteicams iet pirtī. Lai saglabātu vienmērīgu iedegumu ilgāk, ieteicams izvairīties no ādas pīlinga vismaz 2 līdz 3 dienas. Lietojot pīlinga līdzekļus jāizvēlas produktu, kas ir maigs un neabrazīvs. Tā kā seja tiek mazgāta visbiežāk, tad no tās iedegums nomazgājas visātrāk. Lai to novērstu, ieteicams lietot mājās lietošanai paredzētos flakoniņus On the Go, kurus var iegādāties pakalpojuma sniegšanas vietās. Tas ir labākais veids, kā paildzināt, saglabāt vai pat atsvaidzināt iegūto iedeguma efektu.

10 minūtes pēc uzklāšanas procedūras nav ieteicams pieskarties apstrādātajām vietām, 4 stundas nav ieteicama saskare ar ūdeni, pēc 5-6 stundām ieteicams viegli noskaloties dušā.

Reklāma
Reklāma

Ilzes pieredze
„Esmu saskārusies ar ādas problēmām, tāpēc neapmeklēju solāriju, bet kā alternatīvu esmu izmēģinājusi ķermeņa apsmidzināšanu, kas rada iedeguma efektu. Pati procedūra ir ātra, vienkārša un nerada nekādas nepatīkamas sajūtas. Vienīgi man bija grūti aizturēt elpu, kad tika apsmidzināta seja – tāda dīvaina sajūta, ko grūti kontrolēt ar prātu :) Rezultātā izskats bija ļoti dabisks – tā it kā man būtu vienmērīgs un veselīgs iedegums. Es neizskatījos ne pārsauļojusies, ne pleķaina. Tā pat patika, ka šis iedegums nesmērēja drēbes. Vienīgi jāklausa speciālist padomam un rūpīgi jānožāvējas, lai ādas krokošanās vietās neveidojas tumšāki pleķi. Uz sejas iedegums saglabājās 3-4 dienas, bet uz ķermeņa 5-6 dienas. Kad iedegums sāka samazināties, ķermeni mazgāju ar skrubi, tādējādi neveidojās beziedeguma plankumi. Biju tiešām apmierināta!”

Uzsmidzināmu iedegumu jūs varat iegūt salonos:
Antonijas ielā 12
T/c Origo, Stacijas lauk.2
Lāčplēša ielā 87

Ieskaties: www.iedegumsbezsaules.lv

Izlasi arī: Trenažieris un solārijs – divi vienā!

/REKLĀMAS PROJEKTS/