Vasaras koncertprogramma „Tu esi vasarā”

Koncertprogrammā Tu esi vasarā piedalīsies un ar populārām, visiem iemīļotām, kā arī pavisam jaunām kompozīcijām priecēs — Raimonda Paula favorīte, dziedātāja Ieva Sutugova, grupas Putnu balle dalībnieks Kārlis Būmeisters, jeb Kaža, daudzsološā dziedātāja Dace Upīte, Dzintars Čīča, dziedātājs Ingus Ulmanis, jauno izpildītāju konkursa Nāc sadziedāt laureāti un profesionālais tautas deju ansamblis Zelta sietiņš Baibas Šteinas vadībā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dzintars Čīča koncertā izpildīs tautā tik pazīstamās un pieprasītās kompozīcijas — Nāc un dziedi,  koncerta tituldziesmu Tu esi vasarā un arī pavisam jaunas dziesmas no sava pēdējā Čigānu romanču albuma. Dzintara dziesmas dzirdēsit pavisam jaunā skanējumā. Pēc balss lūzuma Dzintars dodas pie Jums, lai pārsteigu un sevi parādītu pavisam jaunā ampluā. Grupas Putnu balle solists Kārlis Būmeisters, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Kaža izpildīs dziesmu Ieskaties kā arī Latvijas skatītākā, visiem zināmā un iemīļotā TV3 seriāla Ugunsgrēks tituldziesmu Tici vai nē un kompozīciju, kas guvusi ļoti lielus panākumus mūzikas pasaulē — Tiešs jautājums sev.
 Ingus Ulmanis ir koncerta vadītājs, bet pēc vairākiem lūgumiem viņš koncertā arī dziedās. Ingus Ulmanis aicinās dziedāt visiem klausītājiem zināmās dziesmas: Mākonis un Tuvu, tuvu Koncertā dzirdēsiet arī Latvijas radiostaciju spēlētākās kompozīcijas kā piemēram Daces Upītes dziesmas Bet kad Tu nāc un Deviņos no rīta Koncertā uzstāsies arī profesionālais un atzītais tautas deju ansamblis Zelta sietiņš, kura vadītāja ir deju autore, horeogrāfe un producente Baiba Šteina. Īpaši aizraujošs un interesants solās būt Raimonda Paula čigānisko dziesmu popūrijs, kuru izpildīs Maestro izlolotā zvaigzne Ieva Sutugova kopā ar Dzintaru Čīču, Jūs to nevariet palaist garām!

Biļetes uz koncertu var iegādāties norises vietās.

KONCERTU PROGRAMMA LATVIJĀ
25.jūlijs plkst. 15:00    Aglonas estrāde
31.jūlijs plkst. 19:00    Limbažu pilsēta (koncerts bez maksas)
7.augusts plkst. 19:00    AMATAS novada kultūras centrs
8. augusts plkst. 15:00    Taurenes estrāde
14.augusts plkst. 19:00     Priekulē (Ikara svētki pie pils tornīša)
20. augusts plkst. 20.00    Valkas estrāde
21.augusts plkst. 19:00    Rugāji



       

Reklāma
Reklāma